Ce fac ?

Pentru a-i ajuta pe părinți să înțeleagă mai bine nevoile și comportamentele copiilor organizez:
– Întâlniri tematice
– Grupuri de suport
– Ateliere
– Workshop-uri

Detalii despre studii și experiență profesională:

– În anul 2008 am început să lucrez la Fundația Principesa Margareta a României, pe diverse proiecte. Am fost voluntar, asistent social, psiholog, coordonator de program, trainer și la un mic nivel chiar și fundraiser pentru a susține derularea proiectelor. Momentan sunt Manager de Programe la Fundația Principesa Margareta a României.

Am realizat consiliere individuală și de grup pentru copii și tineri. Am oferit consiliere şi orientare şcolară şi vocațională pentru tineri din medii instituționalizate și nu numai. Am organizat periodic consiliere parentală pentru părinți, atât individuală cât și de grup, la solicitarea lor sau la inițiativa echipei, în funcție de situațiile dificile cu care se confruntau.

Am coordonat o echipă, am scris proiecte, am obținut fonduri, am organizat evenimente și tabere pentru copii și vârstnici, am monitorizat și evaluat alte fundații, am colaborat cu organizații din Europa, am scris mult, am învățat web design și CMS pentru WordPress.

– În 2009 am finalizat facultatea de psihologie și în 2011 masterul ”Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei”.

– În 2013 am obținut certificarea de Trainer autorizat ANC.

– În 2013 am inițiat propriile proiecte prin care am oferit consiliere și consultanță în vederea dezvoltării personale și profesionale.

– Din 2014 scriu pe acest blog despre preocupările mele de mamă, din dorința de a crea o lume mai bună și de a învăța oamenii să își crească copiii cu blândețe și iubire.

 

 Mai multe detalii despre experiența profesională puteți citi în Cristina Buja – CV.

 

8 Comments

 1. Mocanu Andreea

  Buna ziua. Am citit unul din articolele dumneavoastra legat de diferenta dintre curatenie si ordine si mi se pare foarte interesant. Am vazut ca aveti pe blog o gramada de articole interesante. As fi si eu interesata daca se poate publica pe blogul dumneavoastra un articol despre rolul unei firme de curatenie in viata unei mame. Despre avantajele si ceea ce inseamna acest serviciu. Eu abia mi-am infiintat o firma de curatenie de aproximativ 3 luni si am in momentul de fata abonamente de curatenie la familii cu copilasi de 1-2 anisori, care vor sa petreaca putinul timp liber cu copilasii. Mentionez ca pana acum nu am mai apelat la bloguri si nu stiu cum se procedeaza in aceasta situatie. Ma gandeam ca fiind un blog dedicat mamicilor, un astfel de articol le-ar ajuta. Astept cu interes un semn de la dumneavoastra.

  Va multumesc frumos si va doresc o zi cat mai placuta.

  Cu stima,
  Andreea Mocanu

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   V-am trimis un e-mail la adresa pe care ati trecut-o cand v-ati conectat.

   Zi faina!

   Reply
 2. Pingback: Atelier ”Sexualitatea la copii” | FUN Parenting by Cristina Buja

 3. Pingback: Atelier ”Sexualitatea la copii” – FUN Parenting | FUN Parenting by Cristina Buja

 4. Pingback: De ce scriu si ce-i cu blogul asta   | FUN Parenting by Cristina Buja

 5. Pingback: Educatia si linia fina dintre libertate si sustinere (interviu cu Oana Moraru)   | FUN Parenting by Cristina Buja

 6. Pingback: Atelier pentru parinti, despre ”Sexualitatea la copii” | FUN Parenting by Cristina Buja

 7. Pingback: Educarea copiilor nu e matematica cu legi fixe | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *