Cafea magnetica pentru bunici

De câteva săptămâni au dispărut doi magneți de pe frigider, din colecția noastră, cei puși sus. Are și David proprii lipicioși pe care îi tot fâțâie de colo colo. Am crezut că s-au dus după sandalele lui, cel mai probabil în gunoi, așa că am renunțat să-i mai căutăm.

Cafea magnetica pentru bunici

Vin bunicii în vizită, după două zile de făcut cafea, mama descoperă magneții în cuva filtrului (cea în care pui apă, dacă așa s-o numi, că nu mă pricep). Ca să înțelegeți, la noi se folosește aparatul pentru cafea numai când avem musafiri. Dar, vezi Cristino dacă faci Learning Tower ce se întâmplă !? Bine, și fără scaunul ăsta ar găsi el cum să ascundă lucruri. Înainte să plecăm în concediu, am dat cu aspiratorul și când să montăm furtunul, găsim trei dopuri de sticlă, puse tacticos acolo.

Acum ne întrebăm pe unde or fi pitite și sandalele. În robotul de bucătărie nu-s. Am căutat!

 

2 Comments

 1. Elena Daniela

  M-am amuzat tare mult citind articolul si-mi aduc aminte ca am căutat telecomanda doua zile…Fetita mea o bagase in sifonier printre haine, nu la vedere…nu mai zic nici de cate ori am spălat magnetii de frigider sau cum ajung sa caut dimineața caserola ( pentru a-mi pune pachetul) in cutia ei cu jucarii. Acum are o poșetă veche de-a mea pe care o plimba toată casa si in care indeasa diverse.

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   :)) Îmi aduc aminte de o cunoștință cu un copil mai maricel care a căutat 2 ore telefonul dat pe vibrații. L-a găsit în frigider :))

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: