Build your toy – David si Ovo

De câteva săptămâni tot încerc să ajung cu David la atelierul Build your toy” organizat de Tekoneko prin urmare, duminică, ne-am prezentat acolo gașcă mare, noi cu David și finii noștri cu fetițele lor. Bărbații din dotare au plimbat membrul cel mai mic al grupului, de 7 luni, care spre norocul lor nu este o bebelușă pretențioasă așa că au admirat toate jucăriile de construcție din magazin. Atelierul s-a organizat la Mall Băneasa, în Diverta.

Build your toy-David si Ovo

David și Antonia au meșterit separat la propria jucărie, făcând fiecare echipă cu câte o domnișoară simpatică. Mândrul a lucrat cu Andanda, adica Alexandra, de care mie mi-a plăcut tare mult, știa cum să vorbească cu el, avea răbdare să mai alerge David un pic pe acolo, că el nu are stare neam, era veselă și mai ales încuraja creativitatea lăsându-l pe el să decidă cu ce să își decoreze ursul, pe care l-a final l-a denumit Ovo. Nu mă întrebați de ce, că nu știu 🙂 . Seara l-a luat pe Ovo cu noi în pat și l-a culcat pe pernă. Este pentru prima oară când David adoarme cu o jucărie.

Build your toy-David si Ovo1

Antonia (3 ani și 9 luni) a fost ceva mai meticuloasă și clară în alegeri, fundițele și accesoriile roz fiind must-have-ul ei.

Build your toy-David si Ovo2

Practic fiecare copil își alege o formă de jucărie (urs, brad, păpușă etc), pe care o umple cu vată și o decorează cu nasturi, pom-pom-uri, fundițe, bile, ochișori, forme geometrice, pene etc.

Build your toy-David si Ovo3

Pe testate vă spun că este un atelier potrivit și pentru copii mai mici, așa precum David la 2 ani și un pic ai lui și pentru copii mai mari, cum este finuța mea, de aproape 4 ani.

Acesta a fost ultimul weekend în care s-au organizat atelierele “Build your toy”, dar vor reveni în toamnă, în schimb până atunci puteți urmări pe site-ul lor www.tekoneko.com ce evenimente organizează și când. Eu sigur voi mai merge cu David.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

  1. Pingback: Tech 4 Kids – eveniment gratuit pentru prescolari   | FUN Parenting by Cristina Buja

  2. Pingback: Idei de jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copilului tau | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: