Brioșe dulci cu brânză

Brioșe dulci cu brânză

Acum că David s-a mărit am trecut la bucătărit ceva mai intens și interesant. Prima improvizație, brioșe dulci cu brânză. Sunt simple de făcut și practice și copilului îi place să le savureze singur.

 

Ingrediente:
300g brânză proaspătă de vaci
1 ou
2 linguri de făină
2 linguri de griș
2 linguri iaurt
2 linguri nucă de cocos
7-8 curmale

 

Mod de preparare:
Am pus curmalele la înmuiat și apoi, cu un blender, le-am pasat. Am mărunțit cu o furculiță brânza de vaci. Într-un castron am amestecat făina, grișul, nuca de cocos. În altul am amestecat brânza cu oul, iaurtul și curmalele. Se amestecă apoi ambele compoziții și se pun în formele de brioșe unse cu unt. Se lasă la cuptor pentru 20-30 de minute la 180 de grade.

 

Așa-i că sunt ușoare aceste brioșe dulci cu brânză? Pot fi luate cu ușurință și la pachet, în parc sau în vacanțe când avem plimbări mai lungi de făcut și când este mai greu să gătim.

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

3 comentarii la „Brioșe dulci cu brânză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu