Blogger acreditat la Webstock 2015  

Acum un an, când am deschis porțile blogului meu, nu știam că de fapt există o adevărată blogosferă, o comunitate plină de oameni creativi care tastează în spatele unui ecran. Citeam un singur blog. Azi citesc ocazional 7-8 bloguri si sunt tot timpul atentă când apare ceva nou, mă rog, nou pentru mine, să răsfoiesc, poate poate, îl adaug pe lista mea.

Îmi plac evenimentele pentru bloggeri, asta fiindcă îi poți cunoaște, să asociezi textele unor oameni vii, și pentru că mereu ai ceva nou de învățat de la ei. Anul acesta sunt blogger acreditat la Webstock 2015, cel mai mare eveniment de Social Media şi comunicare din România, care reunește bloggerii din toată țara indiferent de domeniul pe care sunt axați, agențiile active în Social Media, dar și creatorii de aplicații și proiecte web și mobile.

De ce mi-am dorit eu să particip? Să cunosc oameni pasionați de blogging și Social Media și mai ales experiențele lor din care poate învăț și eu ceva nou 🙂  și să revăd oamenii frumoși pe care i-am cunoscut la alte evenimente pentru bloggeri.

Dacă vreți să participați, puteți solicita aici o invitație. Conferința va avea loc pe data de 2 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al evenimentului.

Webstock 2015

Webstock 2015 este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone România.

 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

4 Comments

 1. Catinca Vlad

  Sa ne vedem cu bine la Webstock! Avem ce învăța de la cei mari 🙂

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Trage-ma de maneca daca nu te observ, eu sunt mai aeriana cateodata, doar de la sarcina da? :)))

   Reply
 2. Simona si Steve

  Iti dorim distractie placuta! Sa ne povestesti cum a fost.

  Reply
 3. Pingback: Webstock 2016 – blogging time | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: