Biscuiți cu iaurt și fructe uscate

David adoră curmalele. Dacă le vede e prăpăd, ar mânca o pungă întreagă. La fel și stafidele și fructele goji. Eu nu aș înghiți așa ceva nici să mă împuști. E bine că nu seamănă cu mine 🙂 . Așa că am făcut biscuiți cu iaurt și fructe uscate.

 

Ingrediente:
70g făină integrală
100-110g făină de mei
2 linguri iaurt
50g unt
10-12 curmale
1 lingură stafide
1 lingură fructe goji

 

Mod de preparare:
Am pus la înmuiat fructele pentru 2-3 ore. Am amestecat făina integrală cu cea de mei. Am pus iaurtul, untul, fructele scurse, am frământat compoziția, am întins pe blatul de bucătărie, tapetat cu făină, o foaie de 0.5 cm și am decupat biscuiții cu forme. I-am dat la cuptor pentru 20-30 minute la 180 grade.

Data viitoare încerc cu făină integrală și făină de ovăz. Făina de mei nu pare printre preferatele mândrului meu cu toate că a mâncat foarte bine și biscuiții ăștia.

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu